Goed nieuws!

U kunt als Achmea Zilveren Kruis-verzekerde als vanouds uw schoenen bij ons laten vervaardigen! Gelukkig hebben we een bijzondere regeling weten te treffen met Achmea Zilveren Kruis, waardoor u zonder zorgen uw schoenen bij ons kunt laten maken, ze worden gewoon vergoed. We hopen dat u niet al te erg geschrokken was van het nieuws. We hebben veel hartverwarmende reacties van u gehad. Hartelijk dank daarvoor!

Waarom kreeg Santulli Orthopedie geen contract?

Achmea Zilveren Kruis gaf aan jarenlang zeer tevreden te zijn geweest over onze dienstverlening, maar besloot vorig jaar uit kostenoverwegingen met minder leveranciers verder te gaan. Daarbij gaven ze de voorkeur aan grotere bedrijven die in lagelonenlanden produceren en grote gezondheidscentra, niet aan kleine ambachtelijke bedrijven. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn marginaal gemeten, weinig-toevoegende randdisciplines zijn zwaar meegewogen. Wij verloren ons contract, ondanks kamervragen, honderden reacties van onze klanten (u dus!), uw mooie brieven en ondanks het feit dat wij erin slaagden vóór het begin van 2016 alsnog aan alle extra voorwaarden te voldoen.

Een bijzondere regeling.

Onder andere met uw brieven hebben we Achmea Zilveren Kruis er van overtuigd dat wij uw schoenen moeten kunnen maken. Daarom hebben we toestemming van Achmea Zilveren Kruis de declaraties in te dienen via een collega-bedrijf dat wél een contract met hen heeft. Voor u verandert er niets. Wellicht wordt de beschrijving van de declaratie anders op uw overzicht vermeld - veelal de afrekening van het eigen risico. De eigen bijdrage betaalt u gewoon aan ons.

In onze vorige brief adviseerden wij u van verzekering te veranderen. Was dat dan wel nodig? De insteek van Achmea Zilveren Kruis is niet veranderd, dit blijft een grote zorg voor de toekomst. Het is belangrijk om elk jaar opnieuw goed te kijken naar uw zorgverzekeraar. Let zelf dus ook goed op, vraag altijd -bijvoorbeeld wanneer u verandert van verzekeraar- of Santulli (of een andere zorgverlener waar u terecht wilt kunnen) een contract heeft.


Heeft u vragen of opmerkingen over de verzekeringskwestie, bel ons vooral. We zijn altijd benieuwd wat u vindt. Misschien weet u meer dan wij weten!

Met vriendelijke groet,
Santulli Orthopedie BV

Meer over Zilveren Kruis en Santulli Orthopedie BV:

Kamervragen
Zilveren Kruis-forum
Artikel Zorgvisie
Wakkerstraat 2       •    1097 CE       •     Amsterdam      •      Tel 020-665 45 21     •       Fax 020-668 68 49       •     E-mail     •    © Copyright 2014