Mooie orthopedische schoenenUw specialist heeft orthopedische schoenen voorgeschreven! Maar ja, dat zijn toch van die lelijke en lompe zwarte schoenen? Nou nee, daar denken wij heel anders over. Waarom? Omdat wij niet alleen op orthopedisch vlak het allerbeste weten te bieden, maar ook - met een Italiaans gevoel voor styling en kunst - de juiste balans uit elke schoen weten te halen. Onze ontwerpen zijn uniek en onze fantasie en creativiteit grenzeloos. Evenals onze materiaalkeuze. Orthopedische schoenen van Santulli Orthopedie zijn een begrip.

Maar goed, dat zal elke orthopedisch schoenmaker zeggen. Waarom zijn wij dan zo anders? Tja, het is de hand van de meester die met visie, vakmanschap en een flinke dosis ervaring altijd tot het uiterste zal gaan. Op zowel technisch- als esthetisch vlak. Daarnaast werken wij met een hecht klein team en worden uw schoenen vrijwel geheel in eigen werkplaats gemaakt. Dat unieke bieden wij. Daarbij hebben wij klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel staan. Wij hebben niet alleen hart voor uw problemen, maar ook voor u. Dat persoonlijke bieden wij ook. Leest u maar eens wat andere klanten van ons vinden.

Echter de primaire doelstelling zullen wij nooit uit het oog verliezen. Dat is immers de reden van uw bezoek en de reden van ons bestaan. Want mooie orthopedische schoenen maken die niet doen wat ze moeten doen, verdwijnen veelal achterin de kast. De prioriteit van uw schoenen is letterlijk om uw klachten weg te nemen en ook daarin zijn wij al jaren sterk. Volgens velen de beste in Amsterdam en omstreken en ver daarbuiten. Santulli Orthopedie. Simpelweg het beste voor uw voeten!
Op deze website vindt u vrijwel alle informatie die u nodig heeft. Bekijk onze modellen-pagina voor inspiratie of klik voor medische informatie in het menu op 'Orthopedie'. Kies 'Diversen' voor enkele leuke interviews, een interessant artikel uit Het Parool en andere media. U kunt ons telefonisch bereiken of per e-mail (zie helemaal onderin). Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Loopt u met pijn? Wij willen u graag uitleggen waarom wij denken dat iets beter kan. Het is echter wel altijd razend druk, dus maakt u vooraf wel eerst even een afspraak!

Graag nodigen wij u uit op onze Facebook-pagina  Klik op 'vind ik leuk' en blijf op de hoogte van de nieuwste modellen en andere leuke Santulli-updates. U kunt daar ook een recensie over ons schrijven. Wij waarderen dat natuurlijk enorm en het helpt andere mensen. U vindt ons uiteraard ook op Instagram, YouTube- en Google+.

Maar wilt u liever écht zien hoe alles van A tot Z in zijn werk gaat, gaat u er dan even een half uurtje voor zitten en kijk naar
de onderstaande 'korte' film.
Wij leveren voor alle zorgverzekeraars. Ook Zilveren Kruis.

Zilveren Kruis (voorheen Achmea Zorg) heeft er helaas voor gekozen om vanaf 2016 nog maar een deel van hun leveranciers te contracteren. Officieel staan wij niet meer als gecontracteerde leverancier op de website van Zilveren Kruis. Maar gelukkig heeft men een officiële en speciale regeling met ons getroffen. U kunt u schoenen gewoon bij ons laten maken en voor u veranderd er helemaal niets. Ze worden door ons via derden gedeclareerd en u betaalt alleen uw eigen bijdrage zoals gewoonlijk. Helaas weten niet alle telefonische medewerkers van het Zilveren Kruis van deze regeling en zullen u veelal verkeerd voorlichten, dus maakt u zich geen zorgen. Bij de overige zorgverzekeraars zijn wij volledig gecontracteerd.


Klik hier en lees alles over de speciale regeling met Zilveren Kruis.
Wakkerstraat 2       •    1097 CE       •     Amsterdam      •      Tel 020-665 45 21      •     E-mail     •    © Copyright 2014