Maatregelen rondom het Coronavirus


Santulli Orthopedie volgt nauwlettend de informatie en adviezen van het RIVM. De overheid heeft cruciale beroepsgroepen, zoals de zorg en producenten van medische hulpmiddelen, aangewezen die van essentieel belang zijn. Daarom zijn wij al sinds het begin van de coronapandemie open en hebben direct alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen genomen en verder verscherpt. Hieronder kunt u lezen welke maatregelen actueel zijn,

Sinds 1 december 2020 is er de mondkapjesplicht. Deze geldt in alle publieke binnenruimten, stationsgebouwen en luchthavens. Zorgverleners zoals huisartsen en fysiotherapeuten zijn uitgezonderd van de plicht. Op basis van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) hanteren ziekenhuizen en zorginstellingen eigen regels ten aanzien van mondkapjes. Patiënten, bezoekers en zorgverleners dienen deze te volgen. Meer lezen over de mondkapjesplicht, kijk op website van de Rijksoverheid.

• In onze wachtkamer is een mondkapje verplicht. Onze behandelruimte is geen publieke binnenruimte. Als u daar eenmaal plaats heeft genomen, mag u uw mondkapje af doen. Echter kan het zijn dat het toch nodig is een mondkapje te gebruiken.

• Voor uw- en onze veiligheid dragen wij handschoenen en zullen fysiek contact zoveel als mogelijk vermijden en gepaste afstand bewaren.

• U heeft bij binnenkomst de mogelijkheid om contactloos uw handen te desinfecteren. Het desinfecteren van uw handen is niet verplicht.

• Onze wachtkamer, behandelruimten en werkplaats zijn voorzien van een omvangrijk en professioneel luchtventilatie- en luchtafzuigsysteem.

• Wij plannen een beperkt aantal afspraken in en zorgen ervoor dat elke klant met gepaste afstand kan plaatsnemen.

• Is het (te) druk in onze winkel, dan kunnen wij u verzoeken even buiten (op het bankje) te wachten.

Wilt u toch liever niet de deur uit, dan kunnen wij uw schoenen ook naar u opsturen. Als er toch iets niet helemaal goed is, kunnen wij dat later altijd weer verhelpen. Neemt u dan weer even contact met ons op voor een afspraak. Wilt u juist wel graag even de deur uit, dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt de schoenen even passen of ze lekker thuis inlopen. Wilt u weer nieuwe schoenen, maar komt u liever niet langs, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u ziek of heeft u last van een of meerdere symptomen, zoals: hoesten, verkoudheid, keelpijn, koorts,  Dan is het helaas toch verstandiger uw afspraak te verzetten. Dit kan telefonisch via 020-6654521 of per email.

Houdt ook onze Facebook-pagina in de gaten of kijk voor actuele informatie op de website van het RIVM of de Rijksoverheid.

Volg ons op