Santulli Orthopedie BV

Onze filosofie

Wij zijn een eerste en tweede generatie familiebedrijf. Italiaanse luxe schoentechniek is bij ons overgedragen van vader op zoon en gecombineerd met moderne orthopedische technieken. Bij ons staan vakmanschap, creativiteit, vriendelijkheid en service voorop. Wij zijn pas tevreden wanneer wij u beter kunnen laten lopen. Maar uiteraard is het uiterlijk ook heel belangrijk. Ons uitgangspunt is dan ook schoenen te maken waarover mensen zich verwonderd afvragen waar ze vandaan komen in plaats van dat men zich afvraagt of er met uw voeten iets mis is.

Onze winkel ligt in de gezellige wijk Watergraafsmeer, aan een zijstraat van de Middenweg in Amsterdam Oost. Ons bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de hele Watergraafsmeer is het betaald parkeren, maar als u in bezit bent van een invalidenparkeerkaart zijn er bij ons voor de deur meerdere invalidenparkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Ons bedrijf is volledig rolstoeltoegankelijk.

Santulli Orthopedie Luxe en mooie orthopedische schoenen

Wij beschouwen onszelf als de speciaalzaak onder de speciaalzaken. Wij denken dat wij door onze fantasie en creativiteit een exclusief product kunnen bieden. Uiteraard zijn wij orthopedische schoenmakers en eerlijk is eerlijk, hoe mooi wij een schoen ook kunnen maken, het blijft een orthopedische schoen. Maar het is aan de hand van de meester om daar toch een mooie schoen van te maken die niet veel afwijkt van wat u in de confectie ziet; een schoen waaraan vrijwel niet is te zien dat het een orthopedische schoen is. Die filosofie willen wij ook in de winkel tot uiting brengen. Sfeervol, authentiek en persoonlijk, zodat u zich niet in een medische winkel waant, maar in een bedrijf waar met liefde een ambacht wordt uitgeoefend.

Wachtruimte van Santulli Orthopedie BV


 

Wij vervaardigen op ambachtelijke wijze orthopedische schoenen en steunzolen op maat. Wij leveren semi-orthopedisch schoeisel en verrichten diverse correcties aan uw confectieschoenen. Verder geven wij gespecialiseerd advies omtrent verantwoord schoeisel. Wij hebben een ruim assortiment sandalen, verbandschoenen en comfortschoenen. Daarnaast bieden wij oplossingen voor pijnklachten van de nek en onderrug tot de grote teen. Wij werken met exclusief kwaliteitsleer en combineren dat eventueel met diverse unieke soorten geprint leer dat wij vaak zelf importeren uit Italië. Wij hebben een grote collectie leer en hebben dus altijd vele combinaties in huis. Uiteraard kunt u helemaal zelf uw model en kleur bepalen en uitzoeken, maar wij zullen u daarbij met onze ervaring goed adviseren voor de juiste afweging tussen cosmetiek, functionaliteit en af en toe gewoon optische slimmigheid!

 

Winkel gedeelte van Santulli Orthopedie BV
 Exclusief leder in alle kleuren en soorten  Exclusief leder in alle kleuren en soorten Exclusief leder in alle kleuren en soorten 
Winkel gedeelte van Santulli Orthopedie BV

Onze openingstijden zijn:

 

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00.

 

Wij pauzeren dagelijks van 12.30 tot 13.30

 

Op maandag zijn wij de gehele dag gesloten voor cliënten. Voor afspraken kunt u bellen vanaf dinsdag tot en met vrijdag.

 

Telefoon:   020 665 45 21

E-mail:        info@santulli.nl

De Wakkerstraat is een zijstraat van de Middenweg. Tram lijn 9. Halte Hogeweg. Vanaf de A10 afslag S113 en volg de Middenweg. Vanaf centrum volg de Linnaeusstraat tot na de brug bij de Hema. Vervolgens eerste zijstraat rechts bij de Coffee Company.De nostalgie van ons pand. De Wakkerstraat van toen!

Hierboven ziet u ons pand aan de Wakkerstraat in het begin van de vorige eeuw. De linker foto stamt uit ongeveer 1920. Bij de rechter foto zijn de koetsen reeds vervangen door de auto.

Wakkerstraat 2       •    1097 CE       •     Amsterdam      •      Tel 020-665 45 21     •     E-mail     •    © Copyright 2014