De winkel van Santulli Orthopedie

Onze winkel ligt in de wijk Watergraafsmeer, aan een zijstraat van de Middenweg in Amsterdam Oost. Wij zijn goed te bereiken met openbaar vervoer, auto of RMC. In de hele Watergraafsmeer is het betaald parkeren, maar er zijn bij ons voor de deur meerdere invalidenparkeerplaatsen beschikbaar waar u gratis kunt parkeren. Ons bedrijf is volledig rolstoeltoegankelijk.

Geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag
van 9.30 t/m 17.00. Woensdag van 9.30 t/m 12.30. Wij pauzeren dagelijks 12.30 t/m 13.30

Wij zijn een traditioneel familiebedrijf. De Italiaanse schoentechniek is bij ons overgedragen van vader op zoon op kleinzoon en gecombineerd met moderne orthopedische technieken.

Die filosofie willen wij ook in de winkel tot uiting brengen. Sfeervol, authentiek, altijd gezellig en persoonlijk, zodat u zich niet in een medische winkel waant, maar in een familiebedrijf waar inmiddels drie generaties met liefde een ambacht uitvoeren. En dat proef je aan alles. 

Bij ons staan vakmanschap, creativiteit, vriendelijkheid en service voorop. Wij zijn pas tevreden wanneer wij u beter kunnen laten lopen. Maar uiteraard is uiterlijk ook heel belangrijk.

Ons uitgangspunt is om schoenen te maken waarover mensen zich verwonderd afvragen waar ze vandaan komen; in plaats van dat men zich afvraagt of er met uw voeten iets mis is. Omdat ze zo mooi zijn en omdat u zo goed loopt...

Wij werken alleen met exclusief kwaliteitsleer en kunnen dat eventueel combineren met diverse soorten uniek printleer. Sommige vellen zijn zo uniek dat er letterlijk maar enkele van bestaan. Wij hebben écht talloze combinaties in huis. Eigenlijk te veel!

Uiteraard kunt u zelf uw model en kleur bepalen, maar wij zullen u daarbij met onze ervaring goed adviseren voor de juiste afweging tussen esthetiek, functionaliteit en af en toe gewoon optische slimmigheid!

Al vanaf begin vorige eeuw siert ons pand de Wakkerstraat.
Vernoemd naar Burgemeester Jacobus Wakker die er ook daadwerkelijk woonde.Nostalgie

De vele ambachtswinkeltjes zijn bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Bijna dan, want wij zijn een van de laatsten der ambacht.

Volg ons op