Video's en films

Wij leggen vaak uit hoe wij uw schoenen gaan maken, maar waarom niet laten zien. Zo kunt u thuis - of bij ons in de winkel - stapsgewijs zien hoe wij uw orthopedische schoenen gaan maken. Best grappig om daar een echte film van te maken. Doen we gewoon zelf, we doen eigenlijk vrijwel alles zelf. Gaat u er wel even voor zitten, want hij duurt wel 25 minuten. 

Het programma "De straten van Amsterdam" is best een gewaardeerd programma op AT-5. Gewapend met een camera en microfoon trekken ze op pad naar telkens een andere straat in Amsterdam, waar ze de leukste winkels en mensen tegenkomen. Dit keer was de Wakkerstraat aan de beurt en ook wij werden vereerd door een spontaan bezoek. Ondanks geheel niet voorbereid, maken wij daar natuurlijk even tijd voor. Aan alles kon je zien dat ze het zelf ook erg leuk en interessant vonden. En tja, vraag ons naar ons ambacht en wij ratelen wel door...

Stichting SUE's Warriors staat voor gelijkwaardigheid, diversiteit en eenheid, dat is wat stichting SUE’s Warriors met haar ambassadeurs; de Warriors, uitdraagt. Als eenheid strijden de Warriors voor een eerlijker en krachtiger beeld van mensen met lichamelijke beperking en meer diversiteit en participatie in mode en media. Stichting SUE’s Warriors wil geen ‘wij en zij’, maar: ‘wij allen’. “Wij willen bruggen bouwen, connecties maken en samenwerkingen aangaan, om de beeldvorming van mensen met een lichamelijke beperking krachtiger en eerlijker te maken. Samen willen wij stigma’s doorbreken om aan te tonen dat een handicap mode allesbehalve in de weg hoeft te staan.”

Wij van Santulli passen dan natuurlijk precies in dat straatje en de eer was aan mij. Hun motto is een sterke, "Broken crayons still color".

Niet alleen klanten komen uit het hele land onze kant op, maar ook andere medische hulpverleners kennen ons inmiddels goed. "Grappig' vertelde de interviewer van hét vakblad der pedicuren "Ik heb uw naam notabene van een pedicure uit het verre zuiden van het land, maar ik hoor het veel vaker. Wij zouden het dan ook erg leuk vinden om een artikel te mogen maken voor ons vakblad". En het is echt een prima interview geworden. Hierboven het bijbehorende filmpje.

Social Media

Volg ons op